Workshops voor campingeigenaren

Ik geef lezingen en praktische workshops voor campingeigenaren. In mijn workshops en lezingen ontvang je tips en inzichten die je helpen aan meer gasten. Eens in de drie maanden geef ik een workshop bij mij op locatie, een camping in Zelhem. 


Ook kom ik graag bij jou op locatie voor een workshop, training of lezing. Neem hiervoor contact op via het contactformulier

Johanna Oosterbaan - Campingbeleving

Lege velden op je camping?


Helaas hoor ik het vaak. Campingeigenaren die worstelen met het vol krijgen van hun camping. De afgelopen jaren waren zeker wel topjaren voor de recreatiebranche, mede vanwege het warme weer. Toch spreek ik veel campingeigenaren die nog steeds lege plaatsen of zelfs lege velden op hun camping hebben. 


 • Vraag jij je net als die andere campingeigenaren ook wel eens af hoe je die lege plekken kunt opvullen? 
 • Staat jouw camping in het laagseizoen en in het hoogseizoen niet helemaal vol? 
 • Heb je het gevoel dat je gasten misloopt doordat je website en je marketing niet overtuigt? 
 • Baal je ervan dat je keihard werkt, maar dit niet altijd extra boekingen en winst oplevert?


Ben jij die campingeigenaar die graag meer gasten wilt ontvangen via het internet?


De kracht van online marketing


Zelf kocht ik met mijn gezin vijf jaar geleden een boerderij met een slechtlopende camping. Zonder enige campingervaring begon ik aan dit avontuur.
Maar ervaring met het neerzetten van een goed concept en een overtuigende website, dát had ik wel. Zo kwam het dat onze camping binnen één seizoen vol stond met gasten. Dit gunde ik andere campingeigenaren ook en daarom startte ik mijn bedrijf Campingbeleving.
Inmiddels heb ik tientallen campings geholpen met hun strategie, marketing of een overtuigende website.

Uit de verhalen van deze campingeigenaren blijkt dat deze aanpassingen zorgde voor 20%, 50% of zelfs 300 % meer boekingen en dus meer omzet.


Ze genieten volop van de mensen die op hun camping komen. Gasten die terugkomen, maar ook veel gasten die zonder te bellen of verdere vragen te stellen een boeking maken. 


Wil jij je ook geen zorgen meer maken over de boekingen? Dat meer mensen gaan genieten van jouw camping en over jouw camping gaan doorvertellen?


De eerste stap naar meer boekingen

Ik ben Johanna en ik help campingeigenaren die graag meer gasten op hun camping willen ontvangen. Ik ben zelf campingeigenaar, maar ook communicatiewetenschapper en websitebouwer. Ik ben spreker in de recreatiebranche voor grote groepen, maar af en toe maak ik ook tijd om in een kleine groep campingeigenaren te helpen met hun marketing. 

inhoud workshops voor campingeigenaren

Ik geef je in een praktische workshop voor campingeigenaren tips en inzichten die je helpen aan meer gasten. Ik vertel je hoe je met kleine aanpassingen op je website meer aanvragen of boekingen ontvangt. Ook leer je hoe je berichten op social media schrijft die mensen nieuwsgierig maken naar jouw bedrijf.

Ook krijg je eenvoudige tips om je website beter vindbaar te maken via Google.

We gaan praktisch aan de slag, dus neem je laptop of schrijfblok mee. Het is een kleine groep van maximaal 6 personen, dus zeker voldoende aandacht en ruimte voor al je vragen.

Workshops voor campingeigenaren

De workshop bij mij op locatie is exclusief voor campingeigenaren. De volgende workshop: 17 januari 2020.

Dit wel

 • Praktisch marketingplan waar ook jij mee aan de slag kunt
 • Direct feedback ontvangen op je huidige marketing
 • Samen aan de slag met de teksten op je website en social media
 • Feedback op je website waar je webbouwer direct wat mee kan
 • Gasten zijn koning, dus ook jij word koninklijk verzorgd met een heerlijke lunch

Dit niet

 • Een algemeen verhaal waar je uiteindelijk niets mee kunt
 • Technische uitleg waar je je niet mee bezig wilt houden
 • Je schrijft iets op, maar je hebt geen idee of het goed is
 • Een verhaal dat vooral voor webbouwers geschikt is
 • Met een lege maag naar huis

Schrijf je nu in voor een plaats!

Wil jij graag meer boekingen voor 2020? Schrijf je dan nu in voor één van de (beperkte) plaatsen. De locatie is mijn sfeervolle trainingsruimte op onze camping in Zelhem, de Achterhoek. 


Campingeigenaren die gratis lid zijn van Profyte (online platform voor de recreatiebranche) ontvangen €50 korting op onderstaande prijzen. Eerst nog gratis lid worden? Klik hier

quote-left

Johanna heeft ons geholpen met onze strategie en de teksten op de website. Dat seizoen zagen we de boekingen verdubbelen. Zelfs de mensen uit het dorp praten erover!

quote-right
Campingeigenaren

Frank en Sandra

Goedvertoef

quote-left

Johanna heeft een mooie en creatieve oplossing geworden voor de vele pagina’s en informatie op onze website. Iedereen kan nu de informatie vinden die bij hem past. Wij zijn heel tevreden! 

quote-right
Familie-midicamping

Fam. van der Burgh

Midicamping

quote-left

Johanna gaf een lezing over recreatiemarketing en de inhoud daarvan sprak ons aan. Ze heeft ons geholpen met de strategie, teksten en de website en de boekingen stromen nu binnen!

quote-right

Herbert en Jolanda

Weidebosch

quote-left

De samenwerking met Johanna begint nu echt zijn vruchten af te werpen. We hebben nog niet eerder gehad dat alle 132 plaatsen bezet waren en dat is nu wel het geval. We zien veel nieuwe mensen, die vertellen dat zij ons hebben gevonden via Google.

quote-right
Campingeigenaren familie Nijhuis Dal van de Mosbeek

Fam. Nijhuis

Dal van de Mosbeek

quote-left

Johanna heeft in onze eerste ontmoeting het verhaal over mijn ideeën van de nieuwe website feilloos vertaald in beelden en foto’s en in mijn sfeer de teksten op de pagina’s verwoord. En we staan nu vol, laatst zelfs 30 x nee moeten verkopen...

quote-right
Campingwebsite review

Joke van Dieren

Wiemelinkhof

quote-left

Wij hebben net onze camping geopend. Johanna heeft ons het vertrouwen gegeven dat we even nodig hadden. Ze heeft superveel ervaring in de recreatie branche, waardoor ze heel veel tips aan ons heeft gegeven. We zijn met veel motivatie aan de slag gegaan.

quote-right

Fam. Knol

Erve Byvanck

Schrijf je in voor de workshop voor campingeigenaren

1 persoon

17 januari 2020 van 10u - 16u in Zelhem

197

€ excl. BTW

 • Koffie/thee, Achterhoekse lekkernijen, heerlijke lunch
 • Een dag samen de marketing van je camping een boost geven
 • Praktisch boek met veel tips voor campingeigenaren
 • Gezellige afsluiting

In de vervolgstap kun je aangeven of je lid bent van Profyte, door bij korting 'Profyte' in te vullen. Je ontvangt dan €50,- korting extra.

2 personen

17 januari 2020 van 10u - 16u in Zelhem

247

€ excl. BTW

 • Koffie/thee, Achterhoekse lekkernijen, heerlijke lunch
 • Een dag samen de marketing van je camping een boost geven
 • Praktisch boek met veel tips voor campingeigenaren
 • Gezellige afsluiting

In de vervolgstap kun je aangeven of je lid bent van Profyte, door bij korting 'Profyte' in te vullen. Je ontvangt dan €50,- korting extra.

Heb je nog een vraag voordat je je inschrijft? Die kun je hier stellen. 

>