gericht op minimaal 50% meer boekingen

Nieuwe website voor campings

Wil jij een website voor je camping die de bezoekers overtuigt om te boeken? Bekijk op deze pagina wat wij doen om jouw website te optimaliseren of een nieuwe website te bouwen. 

succesvolle websites voor campings

Wij optimaliseren en bouwen websites voor campings met resultaat. Je werkt samen met een communicatiewetenschapper met veel expertise in de recreatiebranche en een marketeer die steengoed is in visuele branding. De visuele diepgang en overtuigende teksten spelen tactisch in op de wensen én de twijfels van de gasten. Wil jij een website die meer boekingen oplevert? Kies dan voor een website van Campingbeleving.

Website voor het verhuren van tenten (1)

Warm en persoonlijk welkom

Op een website van Campingbeleving maak je écht verbinding met je gasten. 

Laat je potentiële gasten al een warm welkom ervaren op je website, doordat je je bedrijf zo laagdrempelig mogelijk presenteert.

Google analytics Camping Toeven

Hoog in Google

Veel terugkerende en nieuwe bezoekers.

Laat bezoekers steeds weer terugkeren op je website, zonder dat je dure advertenties hoeft in te zetten. 

Camping Trend 6. Duurzaamheid op een camping

Zorgt voor boekingen

Stelt potentiele gasten gerust en laat ze boeken.

Weerlegt twijfels en bezwaren van potentiële gasten zó, dat zij deze omzetten naar een aankoopbeslissing.

Inbegrepen bij een nieuwe website voor je camping

Een website van Campingbeleving en bijbehorende online marketing wordt door marketingstrateeg Johanna Oosterbaan, marketeer Kelly en jullie uitgedacht, door een UX designer gebouwd en voorzien van overtuigende teksten door een conversiespecialist. 

Je website bouwen we in Wordpress en is veilig, snel en gebruikersvriendelijk. Na het opleveren van de website is het heel eenvoudig om iets aan te passen met de bijgeleverde Visual editor.

Indien gewenst richten wij ook een toolbox voor je in tijdens het ontwikkelen van je website. Dit pakket laat het aantal boekingen, aanvragen of ingevulde contactformulieren op je website exponentieel stijgen.

10 uitgangspunten van een website van Campingbeleving

Onze uitgangspunten van een goede website voor campings hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

 1. 1
  Duidelijk en consequent. Het is voor websitebezoekers direct duidelijk voor wie de camping bedoeld is en of ze op de juiste plek zijn. Op elke pagina voeren we consequent dezelfde stijl en tone of voice door.
 2. 2
  Snel en veilig. Je website voldoet aan de hoogste snelheid, is technisch goed in orde en is veilig. We nemen maatregelen zodat de site niet gehackt kan worden.
 3. 3
  Gebruikersvriendelijk. Je website biedt overzicht en is toegankelijk in het gebruik. We bouwen de site in een logische flow op, zodat bezoekers geen keuzestress ervaren. Elke pagina heeft één doel en de relevante informatie staat op de juiste plaats.
 4. 4
  Volledig. Alles wat een campinggast nodig heeft om zijn beslissing te nemen staat op een logische plek en in de juiste volgorde op de website. 
 5. 5
  Volledig gericht op je doelgroep. Teksten, kleuren, afbeeldingen... alles op je website is volledig gericht op je doelgroep en staat in het teken van hun wensen, twijfels en vragen.
 6. 6
  Persoonlijk. Je bezoekers voelen zich aangesproken door een persoonlijke benadering. Hierbij hoort ook een sterk 'over ons verhaal', waarin je je verbindt met je bezoeker door een relevant verhaal te vertellen.
 7. 7
  Visuele beleving. Je site heeft sprekende foto's en video's die tot de verbeelding spreken van jouw potentiele gasten. We kiezen voor eerlijke, verrassende en relevante beelden, die op de juiste plaats op je site zijn geplaatst.
 8. 8
  Goed vindbaar voor zoekmachines. Als mensen zoeken op ‘camping’ en ‘jouw regio’, kunnen ze jou in Google vinden. De teksten op je site zijn hiervoor ingericht, zonder dat de gebruikerservaring in de knel komt. 
 9. 9
  Overtuigend. Op een website van Campingbeleving staat voldoende bewijsvoering (zoals steengoede recensies), waaruit blijkt dat wat jij vertelt over de camping daadwerkelijk klopt.
 10. 10
  Interactief. Op elk moment is duidelijk hoe bezoekers contact kunnen opnemen, je kunnen volgen op social media én kunnen boeken. Alle interactieve elementen zijn op de juiste manier geplaatst, zodat de bezoeker krijgt wat hij nodig heeft.

Alleen de beste website is goed genoeg voor jouw camping...

We horen van veel campingeigenaren dat zij graag meer boekingen via hun website willen ontvangen. Als ik dan hun website bekijk, zie ik dat er vaak met wat kleine aanpassingen veel winst te behalen is. 

Als campingeigenaren en marketeers weten we wat er nodig is om het maximale uit je website te halen. Dit heb ik al honderden keren getest en geoptimaliseerd. Ik ken onze doelgroep inmiddels door en door. Dit heeft geleid tot een methode met alle bouwstenen voor een succesvolle campingwebsite.

Dat begint niet bij het uitzoeken van afbeeldingen, maar bij het verplaatsen in wat je gast wil.
Als er dan een goede website volgt, stijgt het aantal boekingen vanzelf. 

We helpen je graag bij het realiseren van meer boekingen. Door een nieuwe website voor je te bouwen, je te adviseren over hoe je je website kunt verbeteren of door een aantal aanpassingen op je huidige website door te voeren. 

We kijken graag even met je mee. Wat is in jouw geval verstandig om te doen? Stuur ons even een mailtje en we beantwoorden deze zo snel mogelijk. 

Kelly en Johanna

Wat andere campingeigenaren zeggen

Inmiddels hebben wij voor veel campings en recreatieondernemers een website gebouwd of een make-over voor hun website verzorgd. Lees hieronder enkele reacties. 

John Nijhuis

Camping Dal van de Mosbeek

Onze omzet met 35% gestegen!

Johanna heeft onze website een make-over gegeven in februari. Wij vonden het vooral belangrijk dat onze website beter gevonden zou worden. En dat mensen op de website een goede indruk zouden krijgen van onze camping.  Al snel na oplevering van de nieuwe website stonden alle 132 campingplaatsen voor het eerst sinds ons bestaan een aantal keer helemaal vol. We hebben dit jaar 35% meer omzet gedraaid! We zijn dus erg tevreden over de samenwerking met Johanna.  

Nieuwe website Camping Met Hemelvaart de camping voor het eerste vol - Joke van Dieren
Joke van dieren

Camping Wiemelinkhof

Eindelijk met Hemelvaart helemaal vol!

"Na een aantal eigen gemaakte websites voor onze camping heb ik toch besloten dat het tijd werd voor een make-over. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Johanna heeft ons geweldig geholpen. Onze website staat in Google nu vrijwel bovenaan en dankzij de prachtige lay-out hebben we veel meer boekingen! Ik heb met Hemelvaart zelfs ruim 30 keer “nee” moeten zeggen. Johanna heeft in onze eerste ontmoeting het verhaal over mijn ideeën van de nieuwe website feilloos vertaald in beelden en foto’s en in mijn sfeer de teksten op de pagina’s verwoord. Kortom; hier schrijft een dik tevreden klant!"

3 x zoveel boekingen - Frank en Sandra
Frank en sandra

Camping GoedVertoef

Zelfs de mensen in het dorp praten erover...

Het aantal gasten op onze camping in Drenthe liep terug. Daarom hebben we Johanna ingeschakeld. We hebben samen nagedacht hoe we onszelf willen presenteren. Daarna heeft Johanna onze website vernieuwd. Ze heeft ons ook geleerd hoe we dat zelf kunnen doen. Vervolgens hebben we binnen één seizoen dubbel zoveel gasten ontvangen! Zelfs de mensen uit het dorp was het opgevallen. Nu moeten we allerlei maatregelen nemen om het grote aantal gasten op te vangen. Wij zijn dus heel erg tevreden!

Ellen van den burgh

Midicamping

Mooie, creatieve oplossing

Onze website van onze camping met 130 plaatsen en verhuurchalets was niet meer up to date. Johanna heeft onze site omgetoverd tot een mooie, duidelijke website. We zijn er heel blij mee. Het is een goede oplossing voor de vele pagina’s en informatie op mijn website. Iedereen kan nu de informatie vinden die bij hem past. Ik beveel CampingBeleving zeker aan bij mijn collega campingeigenaren.

Nieuwe website - Koe-knuffelen-Achterhoek-boerderij-Den-Branderhorst
eddy en annemarie

Boerderij Den Branderhorst

Wat een sfeervolle website!

Wij verhuren safaritenten en bieden verschillende arrangementen, zoals koe knuffelen. Johanna heeft de sfeer van onze locatie en het boerenleven erg goed op de website overgebracht. De teksten brengen het juiste gevoel over. We zijn heel erg blij met onze supermooie website!!

Contact

Wil jij een nieuwe website of een make-over van je huidige website? Of advies over hoe je je huidige website beter kunt inrichten? Neem gerust contact op.

>