fbpx

overtuigend en vol beleving

Nieuwe website voor meer boekingen

Een website die gasten overtuigt om te boeken? Laat deze bouwen door een communicatiewetenschapper met veel expertise in de recreatiebranche en een team van topspecialisten.

websites voor meer resultaat

Bij Campingbeleving maken wij websites met resultaat. De visuele diepgang en overtuigende teksten spelen tactisch in op de wensen én de twijfels van de gasten. We maken websites die zo gebouwd zijn dat je ideale doelgroep zich aangesproken voelt en vol vertrouwen bij je boekt. Wil jij een website die meer boekingen oplevert? Kies dan voor een website van Campingbeleving.

Website voor het verhuren van tenten (1)

Warm en persoonlijk welkom

Op een website van Campingbeleving maak je écht verbinding met je gasten. 

Laat je potentiële gasten al een warm welkom ervaren op je website, doordat je je bedrijf zo laagdrempelig mogelijk presenteert.

Google analytics Camping Toeven

Hoog in Google

Veel terugkerende en nieuwe bezoekers.

Laat bezoekers steeds weer terugkeren op je website, zonder dat je dure advertenties hoeft in te zetten. 

Camping Trend 6. Duurzaamheid op een camping

Zorgt voor boekingen

Stelt potentiele gasten gerust en laat ze boeken.

Weerlegt twijfels en bezwaren van potentiële gasten zó, dat zij deze omzetten naar een aankoopbeslissing.

Inbegrepen bij een nieuwe website

Een website van Campingbeleving en bijbehorende online marketing wordt door marketingstrateeg Johanna Oosterbaan samen met jou (en eventueel je team en/of je klanten) uitgedacht, door een UX designer gebouwd en voorzien van overtuigende teksten door een conversiespecialist. 

Je website bouwen we in Wordpress en is veilig, snel en gebruikersvriendelijk. Na het opleveren van de website is het heel eenvoudig om iets aan te passen met de bijgeleverde Visual editor.

Als je dat wilt, richten wij ook een toolbox voor je in tijdens het ontwikkelen van je website. Dit pakket laat het aantal boekingen, aanvragen of ingevulde contactformulieren op je website exponentieel stijgen. Bij deze toolbox is onder andere inbegrepen:

1. Software voor het vergroten van de betrokkenheid van je potentiële gasten2. A/B testing software voor hogere conversies op de belangrijkste webpagina's3. Gereedschap om de allerbeste reviews te verzamelen en snel te plaatsen

Alleen de beste website is goed genoeg voor jouw camping...

Ik hoor van veel campingeigenaren dat zij graag meer boekingen via hun website willen ontvangen. Als ik dan hun website bekijk, zie ik dat er vaak met wat kleine aanpassingen veel winst te behalen is. 

Als campingeigenaar en communicatiewetenschapper weet ik wat er nodig is om het maximale uit je website te halen. Dit heb ik al honderden keren getest en geoptimaliseerd. Ik ken onze doelgroep inmiddels door en door. Dit heeft geleid tot een methode met alle bouwstenen voor een succesvolle campingwebsite.

Dat begint niet bij het uitzoeken van afbeeldingen, maar bij het verplaatsen in wat je gast wil.
Als er dan een goede website volgt, stijgt het aantal boekingen vanzelf. 

Ik help je graag bij het realiseren van meer boekingen. Door een nieuwe website voor je te bouwen, je te adviseren over hoe je je website kunt verbeteren of door een aantal aanpassingen op je huidige website door te voeren. 

Ik kijk graag even met je mee. Wat is in jouw geval verstandig om te doen? Stuur me even een mailtje en ik beantwoord deze zo snel mogelijk. 

GOUDEN WEBSITE - LOGO - JOHANNA

Wat ondernemers zeggen

Inmiddels hebben wij voor veel campings en recreatieondernemers een website gebouwd of een make-over voor hun website verzorgd. Lees hieronder enkele reacties. 

John Nijhuis

Camping Dal van de Mosbeek

Onze omzet met 35% gestegen!

Johanna heeft onze website een make-over gegeven in februari. Wij vonden het vooral belangrijk dat onze website beter gevonden zou worden. En dat mensen op de website een goede indruk zouden krijgen van onze camping.  Al snel na oplevering van de nieuwe website stonden alle 132 campingplaatsen voor het eerst sinds ons bestaan een aantal keer helemaal vol. We hebben dit jaar 35% meer omzet gedraaid! We zijn dus erg tevreden over de samenwerking met Johanna.  

Nieuwe website Camping Met Hemelvaart de camping voor het eerste vol - Joke van Dieren
Joke van dieren

Camping Wiemelinkhof

Eindelijk met Hemelvaart helemaal vol!

"Na een aantal eigen gemaakte websites voor onze camping heb ik toch besloten dat het tijd werd voor een make-over. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Johanna heeft ons geweldig geholpen. Onze website staat in Google nu vrijwel bovenaan en dankzij de prachtige lay-out hebben we veel meer boekingen! Ik heb met Hemelvaart zelfs ruim 30 keer “nee” moeten zeggen. Johanna heeft in onze eerste ontmoeting het verhaal over mijn ideeën van de nieuwe website feilloos vertaald in beelden en foto’s en in mijn sfeer de teksten op de pagina’s verwoord. Kortom; hier schrijft een dik tevreden klant!"

3 x zoveel boekingen - Frank en Sandra
Frank en sandra

Camping GoedVertoef

Zelfs de mensen in het dorp praten erover...

Het aantal gasten op onze camping in Drenthe liep terug. Daarom hebben we Johanna ingeschakeld. We hebben samen nagedacht hoe we onszelf willen presenteren. Daarna heeft Johanna onze website vernieuwd. Ze heeft ons ook geleerd hoe we dat zelf kunnen doen. Vervolgens hebben we binnen één seizoen dubbel zoveel gasten ontvangen! Zelfs de mensen uit het dorp was het opgevallen. Nu moeten we allerlei maatregelen nemen om het grote aantal gasten op te vangen. Wij zijn dus heel erg tevreden!

Ellen van den burgh

Midicamping

Mooie, creatieve oplossing

Onze website van onze camping met 130 plaatsen en verhuurchalets was niet meer up to date. Johanna heeft onze site omgetoverd tot een mooie, duidelijke website. We zijn er heel blij mee. Het is een goede oplossing voor de vele pagina’s en informatie op mijn website. Iedereen kan nu de informatie vinden die bij hem past. Ik beveel CampingBeleving zeker aan bij mijn collega campingeigenaren.

Nieuwe website - Koe-knuffelen-Achterhoek-boerderij-Den-Branderhorst
eddy en annemarie

Boerderij Den Branderhorst

Wat een sfeervolle website!

Wij verhuren safaritenten en bieden verschillende arrangementen, zoals koe knuffelen. Johanna heeft de sfeer van onze locatie en het boerenleven erg goed op de website overgebracht. De teksten brengen het juiste gevoel over. We zijn heel erg blij met onze supermooie website!!

Contact

Wil jij een nieuwe website of een make-over van je huidige website? Of advies over hoe je je huidige website beter kunt inrichten? Neem gerust contact op voor je vragen.

>