maart 29, 2024

Dit Paasweekend openen veel campings hun deuren. 

CampingBeleving wenst alle eigenaren, beheerders en kampeerders een zonnig en succesvol seizoen toe!

Vallen de boekingen voor dit seizoen je nog wat tegen en kun je wel wat tips gebruiken?

Dan hebben we nog wat leesvoer voor je:

  1. Haal de bezem door je website. In dit artikel handige tips om je website weer spik en span in orde te hebben voor het nieuwe seizoen. Maak je website anno 2024 zo goed, dat potentiële gasten op je website blijven en boeken in plaats van wegklikken.
  2. Investeer in een goede plattegrond. Lees waarom het belangrijk is om een goede plattegrond te hebben, wat je gasten willen weten en waar je op let als je een (nieuwe) plattegrond laat maken.
  3. Maak social media berichten die likes en boekingen opleveren. In dit artikel 5 gouden tips (uit eigen ervaring) die je helpen bij het opzetten van jouw berichten.

Ben je op zoek naar een camping of denk je erover na om je camping te verkopen? Kom dan bij onze Weeldernis community, waarin we vraag en aanbod van campings op elkaar afstemmen. Klik hier om direct aan te sluiten.

Heel veel succes en plezier dit seizoen.

Fijne Paasdagen.

Namens het team van CampingBeleving,
Johanna Oosterbaan

Pasen op de camping

over de auteur

Johanna Oosterbaan

Johanna ondersteunt eigenaren van campings, vakantieparken, B&B, hotels en vakantiewoningen bij het ontvangen van meer gasten via het internet. Zij is zelf eigenaar van een kleine, goedlopende camping. Ook is zij spreker, marketingstrateeg, communicatiewetenschapper en grondlegger van de Gouden Website Methode.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meer lezen? Check deze artikelen

>