Partnerpagina Stratech Booking

  • Home
  • Partnerpagina Stratech Booking
stratech_leisure_zwart

Stratech neemt jouw gehele reserveringsadministratie uit handen!

Ben jij momenteel ook onnodig veel tijd kwijt aan je reserveringsadministratie?
Twijfel jij over automatisering en ben je niet volledig op de hoogte van de voordelen die een reserveringssysteem jou kan bieden?
Laat ons je helpen zodat jij klaar bent voor het nieuwe seizoen! 

Wij maken recreatiebedrijven beter!

Met onze jarenlange kennis, ervaring en innovatieve software automatiseren, optimaliseren en personaliseren wij (complexe) bedrijfsprocessen van recreatiebedrijven en verbeteren we de verblijfservaringen van jouw gasten. Wij staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Samen de top bereiken met het beste reserveringssysteem.

Voor jou als recreatieondernemer draait alles om tevreden gasten. Je wilt je dan ook zo min mogelijk bezighouden met automatisering en administratieve rompslomp.

Met meer dan 33 jaar ervaring in de recreatiemarkt automatiseren we alle belangrijke processen op en rondom jouw bedrijf. Ons flexibele en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem regelt de gehele reserveringsadministratie op jouw camping of bungalowpark van boeking tot vertrek.

Met ons reserveringssysteem realiseer jij:

  • Gemak, flexibiliteit en tijdbesparing door je gehele reserveringsadministratie en al je bedrijfsprocessen te regelen vanuit één systeem
  • Hogere bezetting en meer omzet door online boeken, online betalen en koppeling met touroperators
  • 90% minder kans op fouten en dubbele boekingen
  • Meer gasten en omzet

Al vanaf €40,00 per maand!

Automatisering duur? Helemaal niet! Wij nemen jou al vanaf € 40,00 per maand alle administratieve rompslomp uit handen. Benieuwd naar de kosten voor jouw recreatiebedrijf? Vraag vrijblijvend een prijsvoorstel aan.

Gratis online demo 

Graag laten we jou tijdens een online demonstratie in een half uurtje - geheel vrijblijvend – een kleine impressie van de voordelen van Stratech Booking zien! Deze demonstratie kun je via je computer, tablet of telefoon bekijken wanneer het jou uitkomt.

Bekijk de demo en ervaar met eigen ogen dat het allemaal veel eenvoudiger kan!

Deze recreatiebedrijven zijn al enthousiast!

Veel recreatiebedrijven zijn enthousiast over Stratech Booking! Vooral de flexibiliteit, het gebruiksgemak, de tijdbesparing en het overzicht dat ons reserveringssysteem ze biedt worden veelal genoemd als belangrijkste pluspunten. Ben jij benieuwd naar de voordelen die onze klanten Camping De Koekoek, Boerderijcamping de Hinde, Erve Nejhoes en Jacuzzihuisje.nl door het gebruik van Stratech Booking ervaren? Lees dan gauw hun verhalen!

Contactgegevens_groot
>