Partnerpagina Stratech Booking

  • Home
  • Partnerpagina Stratech Booking

Stratech Booking neemt jouw gehele reserveringsadministratie uit handen!

Ben jij momenteel ook onnodig veel tijd kwijt aan je reserveringsadministratie?
Twijfel jij over automatisering en ben je niet volledig op de hoogte van de voordelen die een reserveringssysteem jou kan bieden?
Laat ons je helpen zodat jij klaar bent voor het nieuwe seizoen! 

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Het systeem ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden die je eenvoudig op computer, laptop of tablet kunt verrichten. Hierdoor heb jij je reserveringsadministratie altijd op orde en heb je meer tijd over voor zaken waar je goed in bent: aandacht geven aan je gasten!

Al vanaf € 30,00 per maand!

Veel voordelen voor een kleine investering: Stratech Booking neemt jou al vanaf € 30,00 per maand, inclusief Online Boeken en Online Betalen, alle administratieve rompslomp uit handen! Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal plaatsen en/of accommodaties op jouw recreatiebedrijf, dus je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Bereken hier eenvoudig je maandelijkse kosten.

Gratis online demo 

Graag laten we jou tijdens een online demonstratie in een half uurtje - geheel vrijblijvend - alle voordelen van ons reserveringssysteem zien! Deze demonstratie kun je via je computer, tablet of telefoon bekijken wanneer het jou uitkomt.

Meld je hier aan en ervaar met eigen ogen dat het allemaal veel eenvoudiger kan!

Wat levert automatisering jou op?

Door te gaan automatiseren maak je het voor jezelf aanzienlijk makkelijker en kun je veel kostbare tijd besparen:

1. Online boeken | Online betalen | iCalendar

Hoe vaak word jij op een dag gebeld en/of gemaild met de vraag of je nog beschikbaarheid hebt? Door gebruik te maken van het online boeken maak je de gast zelfredzamer én kun je hem of haar sneller van een antwoord voorzien. De gast kan namelijk gelijk op de website zien wat er beschikbaar is en wat de bijbehorende kosten zijn. Vervolgens kunnen ze de reservering, via onze koppeling met betaalprovider Mollie, direct online betalen.

Maak je naast je eigen website gebruik van touroperators (zoals Natuurhuisje.nl, Vakantieadressen.nl, Vekabo en Booking.com) om je aanbod beschikbaar te stellen? De iCalendar (ook wel iCal genoemd) in Stratech Booking zorgt ervoor dat jouw bezetting automatisch vanuit ons online reserveringssysteem wordt getoond op de websites van touroperators. Zo hebben je gasten via elk kanaal actueel inzicht in je bezetting én het bespaart jou tijd op het handmatig bijhouden ervan

2. Inzicht in beschikbaarheid

Je wilt graag snel en eenvoudig kunnen zien wat je bezetting is voor de aankomende week of weken en welke plaatsen je voor die periode nog beschikbaar hebt. Met behulp van een handig en overzichtelijk planbord heb je dit in één oogopslag inzichtelijk.

3. Gegevens eenmalig vastleggen

Vaak heb je te maken met terugkerende gasten. De gegevens van deze gasten worden bij elk bezoek meestal opnieuw genoteerd. In Stratech Booking hoef je deze gegevens maar één keer in het systeem vast te leggen en kun je deze bij een terugkerende reservering direct opnieuw gebruiken.

Stratech-Booking - samenwerken in de recreatiebranche

4. Versturen van reserveringsbevestigingen

Zodra een gast een reservering heeft gemaakt, wil je deze natuurlijk per e-mail bevestigen. Door dit met behulp van Stratech Booking te doen worden alle gegevens van de reservering automatisch ingevuld en kun je direct de reserveringsbevestiging snel en foutloos versturen.

5. Aankomsten en vertrekken per dag

Graag wil je, wanneer jouw dag begint, weten welke gasten er allemaal aankomen en vertrekken. In Stratech Booking zijn deze in één oogopslag inzichtelijk. Deze zijn vervolgens ook nog eens direct in- en uit te checken.

6. Aanlevering boekhouding

Voor de boekhouding heb je verschillende gegevens nodig, waaronder een btw-overzicht. Het is vaak een tijdrovende klus om al deze gegevens te verzamelen, waarna de boekhouder ook nog eens tijd kwijt is voor de verwerking. Met Stratech Booking zijn deze gegevens met één druk op de knop beschikbaar, uit te draaien en direct gereed voor de boekhouding.

7. Opgave toeristenbelasting

De gemeente wil elk jaar weten hoeveel toeristenbelasting je hebt ontvangen. Het kost vaak veel tijd om dit te berekenen en op papier te krijgen. Met Stratech Booking is de toeristenbelasting in één overzicht beschikbaar, die je gelijk kunt versturen naar jouw gemeente.  

Deze recreatiebedrijven zijn al enthousiast!

Veel kleinere recreatiebedrijven zijn enthousiast over Stratech Booking en profiteren al van de voordelen!

Quotes Booking gebruikers

Carmen van Stratech helpt je graag verder!

Wil jij ook tijd besparen en deze tijd besteden aan persoonlijk contact met je gasten, zodat jouw dagelijks werk nóg leuker wordt? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze Stratech Booking Specialist Carmen, zodat zij je kan laten zien hoe Stratech Booking jou hierbij kan helpen!

Contactblok
>