Over Kelly en Johanna

Campingeigenaren, marketingstrategen & trainers.

Lezing voor recreatie - Kelly en Johanna in Parijs

Over ons


Via de Facebookgroep voor campingeigenaren, die Johanna oprichtte toen zij zelf een camping begon, leerden Kelly en Johanna elkaar kennen. Overeenkomst? Allebei zijn zij marketingstrateeg én campingeigenaar. Verschil? Kelly zit in Frankrijk en Johanna in de Achterhoek.
De vele raakvlakken, kennis van verschillende markten en aanvullende expertises zien zij als een kans om samen te werken en webinars, cursussen en lezingen voor eigenaren in de recreatiebranche te ontwikkelen. 
Hun missie is dat jij als eigenaar precies de juiste gasten vindt. Dat jij je met je camping onderscheidt van anderen, op een manier waar jij blij van wordt.
Zodat jij niet meer hoeft te concurreren met de camping even verderop, maar dat jij en je concullega je eigen publiek aantrekken. 
Dat jouw tevreden gasten hun ervaringen vervolgens enthousiast doorvertellen aan iedereen die jij graag als gast wil zien.

even voorstellen

Johanna Oosterbaan

Johanna kampeerde vroeger met haar ouders en broers in een vouwwagen. Vrijwel elk jaar gingen zij wandelen in de bergen. Nu woont ze met haar eigen gezin in de Achterhoek en heeft ze zelf een kleine camping. Na haar studie Communicatie Wetenschappen werkte zij 9 jaar als beleidsadviseur en projectmanager gastvrijheid in de zorg. Kort na aankoop van de camping is zij als ZZP'er ook een adviesbureau gestart. 

Nu wordt zij regelmatig ingehuurd voor het geven van strategisch advies, een workshop of een lezing. Daarnaast bouwt ze overtuigende websites samen met haar team en helpt ze ondernemers bij het ontvangen van meer gasten / klanten via het internet.

Kelly de Best

Kelly is van kleins af aan een rasechte kampeerder. Slechts een paar maanden oud namen haar ouders haar al mee naar de camping. In 2009 verhuisde ze naar het Franse platteland. Ze studeerde af in de communicatie en marketing en werkte onder andere als communicatiemedewerker voor een museum.

Nu is ze eigenaar van een camping met B&B en werkt ze op een groot adviesbureau voor toerisme waarbij ze projecten begeleidt in heel Frankrijk. Ze heeft veel kennis van het opzetten en runnen van toeristische bedrijven in breedste zin van het woord, maar ook de marketingkant is haar zeker niet onbekend.

Wij werk(t)en samen met o.a.:

Graafschap college - Toerisme en recreatie
Kop Top recreatieondernemers weerribben
stratech_leisure_zwart
ZLTO logo_groot FC.JPG
AD

Dank voor de verhelderende webinar. Jullie zijn super professioneel en ik ga jullie zeker bij mijn netwerk aanbevelen!

Joris Houtman Director NBSO Lyon / NL Pays-Bas

Nederlands Business Support Office

Netherlands Business
Support Office

>