Over CampingBeleving

Marketingstrategen & trainers voor de verblijfsrecreatiesector

Over ons


Via de Facebookgroep voor campingeigenaren, die Johanna oprichtte toen zij zelf een camping begon, leerden Kelly en Johanna elkaar in 2020 kennen. Op dat moment waren zij allebei marketingstrateeg én campingeigenaar: Kelly in Frankrijk en Johanna in de Achterhoek. De vele raakvlakken, kennis van verschillende markten en aanvullende expertises zagen zij als een kans om samen te werken en webinars, cursussen en lezingen voor eigenaren in de recreatiebranche te ontwikkelen. De artikelen die je tegenkomt op deze website zijn door Johanna en Kelly geschreven. Omdat Kelly het te druk kreeg met haar baan en haar eigen camping, is Johanna vanaf 2023 weer alleen het gezicht van CampingBeleving, samen met haar team.

even voorstellen

Johanna Oosterbaan

Johanna kampeerde vroeger met haar familie in een vouwwagen. Vrijwel elk jaar gingen zij wandelen in de bergen. Na haar studie Communicatie Wetenschappen werkte zij 9 jaar als beleidsadviseur en projectmanager gastvrijheid in de zorg. In 2014 kocht ze met haar man een camping in de Achterhoek en na een aantal mooie jaren verkochten ze de camping weer in 2023. De camping was niet meer te combineren met haar groeiende bedrijf. Ze wordt regelmatig ingehuurd voor het geven van strategisch advies, een workshop, training of een lezing. Daarnaast bouwt ze overtuigende websites samen met haar team en helpt ze ondernemers bij het ontvangen van meer gasten / klanten via het internet.

Johanna: Mijn missie is dat jij als eigenaar precies de juiste gasten vindt. Dat jij je met je camping onderscheidt van anderen, op een manier waar jij blij van wordt.
Zodat jij niet meer hoeft te concurreren met de camping even verderop, maar dat jij en je concullega je eigen publiek aantrekken. Zodat jouw tevreden gasten hun ervaringen vervolgens enthousiast doorvertellen aan iedereen die jij graag als gast wil zien. 

Wij werkten samen met o.a.:

Workshop voor campingeigenaren - logo Stichting Duingoed
Workshop recreatie Logo_RecreatieVakbeurs_Next-Level-opties-q8e09digr0pe0rjyuwd1g6ie2isglohft8m8cnta80
Graafschap college - Toerisme en recreatie
Kop Top recreatieondernemers weerribben
stratech_leisure_zwart
ZLTO logo_groot FC.JPG
AD

Dank voor de verhelderende webinar. Jullie zijn super professioneel en ik ga jullie zeker bij mijn netwerk aanbevelen!

Joris Houtman Director NBSO Lyon / NL Pays-Bas

Nederlands Business Support Office

Netherlands Business
Support Office

>