marketing voor campings

Ontvang de leukste gasten door jouw camping
op een persoonlijke manier zichtbaar te maken.


Leer in een programma van 12 weken tijd
jouw camping zó te presenteren dat bezoekers
jou kunnen vinden en gasten terugkomen.

professionele zichtbaarheid in 12 weken

Ben jij er klaar om de leukste gasten te ontvangen? Een vol seizoen te draaien?
Trots te zijn op jouw camping, waar jij jezelf bent?
En het beste van jezelf aan jouw gasten geeft?
Zodat je met plezier jouw gasten kunt ontvangen zonder verkoperig te zijn?

Dan ben jij, campingeigenaar, hier helemaal op de juiste plek!

Overtuigende campingbeleving

Voor jouzelf en jouw gasten

Breng focus en richting aan. Krijg inzicht in de dingen waar jij blij van wordt en wat jij jouw gasten het liefste wil bieden. Leer in dit programma alles om een fantastische beleving neer te kunnen zetten voor de gasten die jij graag op je camping ziet!

Verleidelijke presentatie

om klanten te vinden en te binden

Hoe maak je van jouw website een verleidelijk plaatje, die ervoor zorgt dat jouw klanten  gaan boeken? Welk boekingssysteem kun je het beste gebruiken? Welke foto's, plattegrond, huisstijl, wat zet je op social media en hoe maak je een overtuigende flyer?

Zichtbaar en gastvrij

En zorg dat jouw fans terugkomen

Leer hoe je zichtbaar wordt op het internet en hoe je gastvrij overkomt. Bouw intensieve klantrelaties op, zowel via de email als op jouw camping. Leer de tools te gebruiken om dit goed in te kunnen richten. Maak fans van je gasten. Weet hoe je kunt omgaan met positieve en negatieve beoordelingen. 

     Wij hebben wel 30x nee moeten zeggen!    

"Johanna heeft ons geholpen met de marketing en onze website. Door de juiste zoekwoorden staat onze website in Google nu vrijwel bovenaan en dankzij de prachtige layout hebben we veel meer boekingen. 
Ik heb met Hemelvaart zelfs ruim 30 keer “nee” moeten zeggen. Johanna heeft in onze eerste ontmoeting het verhaal over mijn ideeën van de nieuwe website feilloos vertaald in beelden en foto’s en in mijn sfeer de teksten op de pagina’s verwoord.
Kortom; hier schrijft een dik tevreden klant!"

Joke van Dieren, campingeigenaar Wiemelinkhof

Campingmarketing review

Joke van Dieren

Over de training 'marketing voor campings'

Mijn missie is dat jij als campingeigenaar precies de juiste gasten vindt.

Dat jij je met jouw camping onderscheidt van anderen, met het concept waar jij blij van wordt. Zoals jij niet meer hoeft te concurreren met de camping even verderop, maar dat jij en je concullega je eigen publiek aantrekken. Publiek dat precies die beleving zoekt die ze bij jou of misschien wel de buurcamping kunnen vinden.
Zodat zij hun ervaringen op jouw camping vol vuur gaan doorvertellen aan iedereen die jij graag op jouw camping wilt hebben.

Ik help jou jouw camping op zo'n manier te presenteren, dat het naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van jouw ideale gasten. In 12 weken tijd ga je lekker thuis, maar ook samen met andere campingeigenaren aan de slag met jouw camping.
Leer jouw camping zó te presenteren, dat de juiste gasten bij je boeken en fans van jouw camping worden.
Wat kun jij verwachten van dit praktische programma waarin alles zit om een succesvolle camping te worden?

  • Inspirerende opdrachten
  • 12 modules met direct toepasbare kennis
  • Checklisten, handige formulieren en templates  
  • In een besloten groep met de andere deelnemers help ik jullie en helpen jullie elkaar om alle stof verder toe te passen. Hier kun je alle vragen stellen
  • Op een inspirerende locatie (goedlopende camping in Zelhem) maak je samen met andere campingeigenaren in één dag jouw verhaal scherp  

Het resultaat van deze marketingtraining: een camping die zich onderscheidt, de creatie van een vakantiebeleving waar jouw gasten nog lang over zullen doorpraten, heel veel praktische kennis waarmee je zichtbaar en vindbaar kunt worden en een fijn netwerk van collega-campingeigenaren die elkaar helpen.


Neem contact op voor meer informatie.

Geef zichtbaarheid en beleving
aan jouw camping zodat jouw gasten
vol vuur gaan doorvertellen!

>