Samen werken aan een volle camping


Webinars, lezingen, cursussen en meer voor campingeigenaren en leveranciers.

webinars en workshops verblijfsrecreatie

Webinars voor campingeigenaren

Wij onderzoeken voortdurend de laatste trends en de wensen van de campinggasten. Op welke manier nemen zij beslissingen? Hoe kun je deze groep overtuigen? Regelmatig geven wij gratis webinars aan eigenaren in de verblijfsrecreatie om hen op de hoogte te houden van de laatste trends in de markt. 

reviews

Dit is wat anderen over ons zeggen

Ik was eerder bij een lezing geweest van Johanna en besloot haar uit te nodigen voor een les aan mijn studenten. De koppeling van de lesstof aan de praktijk pakte goed uit. Ik zag bijv. dat een aantal studenten reviews hadden geplaatst op hun website. Dat was dit jaar voor het eerst. Ik beveel haar zeker aan mijn collega’s aan.

Jacqueline Oolthuis

directeur opleiding toerisme graafschapcollege

Johanna maakte begin 2019 een nieuwe website voor ons. Dat jaar hadden we +-/ 30% meer boekingen! En voor het eerst waren tijdens hemelvaart en Pinksteren alle 130 plaatsen bezet! We zijn dus supertevreden.

John Nijhuis

Vanaf het begin sprak ons het aan hoe CampingBeleving een website realiseert. We hebben veel contact en een goede samenwerking en daardoor een super mooie website!  

Jenny en Hendrie Schip

Mijn vrouw en ik zijn zo tevreden! We hebben eerst samen met Johanna een nieuwe naam voor ons bedrijf bedacht die beter past bij onze uitstraling. Vervolgens hebben we ons gericht op de luxezoekers en hier heeft Johanna samen met haar team binnen een paar weken een top website van gemaakt. Sindsdien stromen de boekingen binnen!

Herbert

artikelen over ondernemen en marketing voor campings

Meer boekingen, meer plezier in je bedrijf

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Naast campings zijn wij ook actief voor vakantieparken, b&b's en vakantiewoningen.

>