Spreker voor de recreatiebranche

Johanna is spreker en trainer voor de recreatiebranche.

ROWI KARTNER - CKC SEMINARS


Wat een mooie inspirerende bijdrage en spetterende afsluiting over de kracht van moedig leiderschap aan onze 5e jubileumeditie van ons congres afgelopen dinsdag. Een ontzettend mooi persoonlijk verhaal met een krachtige boodschap!

Workshop voor campingeigenaren (26)

Lezingen / keynotes voor recreatiebranche


Johanna geeft lezingen en keynotes voor de recreatiebranche. Samen met haar team houdt zij continu de trends in de gaten. De actualiteit combineert zij met academische vakkennis en 9 jaar ervaring met ondernemen en marketing in de verblijfsrecreatie.
Bij een aanvraag voor een lezing zorgt Johanna ervoor dat de belangrijkste vraag van de aanvrager én het publiek boven tafel komt. Zij zet vervolgens een lezing op maat in elkaar, afgestemd op de behoefte van jouw publiek. 

voorbeelden van lezingen in de recreatiebranche

Lezing: Durf jij je onderscheidend te positioneren?

Deze inspirerende sessie biedt veel eyeopeners en voorbeelden op het gebied van ondernemen en ondernemingsvaardigheden in de recreatiebranche. Het publiek ontvangt praktische handvatten om te positioneren en daadwerkelijk (moedige) keuzes te durven maken. Zo kunnen zij zelf met nog meer winst en plezier ondernemen én meer gasten aantrekken. Johanna vertelt ook haar eigen ondernemersverhaal. Daarin geeft zij een transparant inkijkje in alle ups en downs ('lessons learned') die zij meemaakte bij het bouwen aan haar bedrijven, waaronder haar camping.

Lezing 'Moedig (persoonlijk) leiderschap'

Deze lezing inspireert ondernemers om moedig, krachtig, vol vertrouwen én succesvol hun bedrijf te runnen. In de lezing wordt het publiek (zachtjes) geconfronteerd met hun eigen comfortzone en gemotiveerd om daar af en toe uit te komen en actief aan de slag te gaan met hun (gedroomde) doel voor de nabije toekomst. 

Trailer lezing september 2023

Wat zei het publiek over de lezingen van Johanna?Lezingen voor campings - Jacqueline Oolthuis docent Graafschap college

Toen ik je presentatie vorig jaar zag voor de lancering van het Achterhoek Toerisme Kennisplein was ik enthousiast door je vrolijke en pragmatische aanpak. Daarna heb ik je nog een keer uitgenodigd om voor studenten een gastles te geven. Onze samenwerking was prettig en ik beveel je zeker aan mijn collega’s aan.

Jacqueline Oolthuis

Docent Graafschap College - Toerisme

Lezingen in de recreatiebranche - Herbert-en-Jolanda-jacuzzihuisjes-Weidebosch

Johanna gaf een lezing over recreatiemarketing en de inhoud daarvan sprak ons aan. Een aanrader voor alle recreatiebedrijven die meer gasten willen ontvangen!

Herbert

Eigenaar recreatiebedrijf

Johanna gaf lezingen en webinars voor onder andere deze recreatiebedrijven en samenwerkingsverbanden:

Lezingen voor Stichting Achterhoek Toerisme
ZLTO logo_groot FC.JPG
stratech_leisure_zwart
LogoTHPK
Kop Top recreatieondernemers weerribben
NBSO Lyon

Knap gedaan Johanna, dit smaakt naar meer!

Reactie van Remco Claassen op LinkedIn n.a.v. mijn lezing over moedig leiderschap

>