klantervaringen

In 2017 heb ik veel recreatieondernemingen en coaches mogen adviseren.  
Samen bepaalden wij een werkende strategie, maakten we een marketingplan en in veel gevallen bouwde ik ook hun website
en schreef ik de teksten.
Ik heb ze geleerd hoe zij zelf met hun marketing aan de slag
kunnen gaan en de resultaten zijn verbluffend.
Ik ben ongelooflijk trots op de manier waarop ze aan de slag zijn
gegaan met het verbeteren van klantbeleving in hun onderneming.
Nog trotser ben ik op het eindresultaat én hun aanbevelingen!
Op deze pagina vind je enkele van hun reacties.Wat zeggen recreatie-ondernemers over campingbeleving

Campingmarketing review

JOKE - Camping Wiemelinkhof

"Johanna heeft ons geweldig geholpen. Onze website staat in Google nu vrijwel bovenaan en dankzij de prachtige layout hebben we veel meer boekingen!  Ik heb met Hemelvaart zelfs ruim 30 keer “nee” moeten zeggen. Johanna heeft in onze eerste ontmoeting het verhaal over mijn ideeën van de nieuwe website feilloos vertaald in beelden en foto’s en in mijn sfeer de teksten op de pagina’s verwoord.
Kortom; hier schrijft een dik tevreden klant!" 

EVERLIEN - Recreatieboerderij Feltsigt

"Johanna heeft ervoor gezorgd dat onze website voor bezoekers beter te vinden is én voor mij makkelijk te onderhouden. Onze gesprekken waren heel ongedwongen en daardoor heel prettig. Johanna heeft snel door wat je wilt en wat je zoekt. We zijn heel erg tevreden met het resultaat en krijgen heel veel complimenten over de website. Ook de vragen die ik naderhand nog had worden zonder problemen en meteen beantwoord, super! Dus ik ben heel blij met de hulp van Johanna en raad haar zeker aan!"

Campingeigenaren

FRANK&SANDRA - GoedVertoef

"Het aantal gasten op onze camping in Drenthe liep terug. Daarom hebben we Johanna ingeschakeld. We hebben samen nagedacht hoe we onszelf willen presenteren. Daarna heeft Johanna onze website vernieuwd. Ze heeft ons ook geleerd hoe we dat zelf kunnen doen. Vervolgens hebben we binnen één seizoen dubbel zoveel gasten ontvangen! Zelfs de mensen uit het dorp was het opgevallen. Wij zijn dus heel erg tevreden!"

ANDRÉ&SIMONE - Sa-sailing

"Het enthousiasme van Johanna voor ons bedrijf Sa-Sailing vinden we op verrassende wijze terug in onze eigen website.
Haar positieve inbreng heeft ons over de streep getrokken om de stap te zetten naar een professionele website en het wérkt: de eerste boeking is binnen! De communicatie en afspraken verlopen uiterst soepel en vlot: wij raden haar zeker bij u aan."

marketingtraining voor campings

Op 15 februari 2018 start een nieuwe groep met de marketingtraining voor campings.
Deze groep is vol!

Het is mogelijk om je in te schrijven voor de volgende groep.
Vraag een informatiepakket aan en ik houd je op de hoogte wanneer de volgende groep begint.


wat anderen zeggen over onze samenwerking

ANNE - Kwaliteitsmanager

"Johanna is een professional in haar werk en haar passie voor het verbeteren van klantbeleving straalt zij tot in detail uit. Zij is authentiek en zeer toegankelijk, waardoor mensen graag met haar samenwerken"

Elisabeth Polcontent * marketing voor coaches

ELISABETH - Polcontent

"Johanna is enthousiast in haar werk en dit straalt ze in alles uit. Je merkt het in haar persoonlijke contact, waarbij ze oprecht geïnteress​​​​​eerd is in haar klant, wat diegene drijft en wil bereiken. Johanna verdiept zich in je onderneming, stelt inhoudelijke vragen en durft ook kritisch mee te denken. Dit zie je direct terug in de uitstraling van je website. Waar ik veel aan heb gehad is de uitleg die ik kreeg over het aanpassen van de content op mijn websites, hoe ik kan zorgen dat hij goed blijft scoren in de zoekmachines en hoe ik mijn  blogs echt goed in kan zetten. In zee gaan met Johanna betekent een totaalpakket met grondig advies, pakkende en persoonlijke teksten en een website die overtuigt!"

ANNEMIEKE- Verhalenverteller

"Johanna is een vat vol kennis van gastvrijheid, online en offline marketing en het verbeteren van klantbeleving. Ze vraagt grondig door en daardoor wist ik precies wat ik nodig had. Wil jij je klanten al online aan je binden? Dan moet je bij Johanna zijn!"

MAARTEN - Camping Toeven

"Mijn vrouw Johanna en ik staan hier met champagne, terwijl een grote groep gasten met ons mee viert dat het seizoen weer start. Drie jaar geleden kochten we deze camping, terwijl er vrijwel geen toeristische gasten stonden. Nu kunnen we de vraag niet meer aan. De afgelopen twee jaren heeft onze camping volledig vol gestaan. Te danken aan de gastvrijheid, marketing en website die mijn vrouw heeft opgezet.
Ons "ik-vertrek" avontuur is helemaal geslaagd!"

Contact


Ik denk graag met je mee hoe jij lege plaatsen op jouw camping op kunt vullen met tevreden gasten. 
Aarzel niet om mij even te bellen of te mailen als je een vraag hebt.  

Johanna Oosterbaan
Michelstraat 10
7021 LV Zelhem
06-24249712 
Mail: johanna@campingbeleving.nl
KVK nr: 68392362