fbpx
.st0{fill:#FFFFFF;}

Alle boekingen via eigen website 

 november 21, 2020

By  Johanna Oosterbaan

In mei 2019 bouwden wij een nieuwe website voor Herbert en Jolanda van Jacuzzihuisjes Weidebosch in Zelhem. Wat een feest om met dit vrolijke boerenechtpaar te werken. Herbert en Jolanda zijn gastvrij én gedreven ondernemers. Toen ik voor de eerste keer bij ze op het erf kwam en de superluxe huisjes zag, had ik werkelijk meteen zin om daar op vakantie te gaan. Hoe heerlijk is het om de hele dag in je eigen warme privé buitenjacuzzi te bubbelen met uitzicht op wat koeien, geiten…

Ik, Johanna, zag meteen dat dit bedrijf de potentie heeft om goed weg te zetten in de markt. Eerst analyseerden we de doelgroep en veranderden de stijl. Daarna veranderden we de domein van weidebosch.nl naar jacuzzihuisje.nl. We schreven nieuwe teksten, maakten nieuwe foto's en er kwam een nieuw boekingssysteem.

En ja, nadat de website live kwam, kwamen er direct vragen van geïnteresseerden én boekingen binnen. En nu zitten ze eigenlijk het hele seizoen wel vol.

Wat is mijn vak toch mooi 🙂 ! Herbert en Jolanda, ik wens jullie heel veel leuke gasten toe.

Nu is het november 2020. Laatst sprak ik Herbert nog even. Herbert en Jolanda verwerken inmiddels al hun boekingen via hun eigen website. Ze hebben hun prijzen verder kunnen verhogen en zijn zeer tevreden met hoe hun nieuwe website heeft uitgepakt!

Bekijk de website van jacuzzihuisje.nl

Zie jij waarom mensen willen boeken?

Reactie van Herbert en Jolanda in juni 2019:

Herbert-en-Jolanda-jacuzzihuisjes-Weidebosch

Herbert van jacuzzihuisje.nl

Johanna gaf een lezing over recreatiemarketing en de inhoud daarvan sprak ons aan. We hadden op zich wel een mooie website, maar het was heel rustig met de boekingen. Daarom hebben we Johanna ingeschakeld. De website is nu een week live en er zijn al veel vragen én 4 boekingen van nieuwe gasten binnen gekomen!

Je merkt echt dat Johanna kijk heeft op marketing en websites.

De opzet van de website is mooi rustig en we zijn blij met de foto’s die zijn gemaakt door Barry, uit het team van Johanna. Johanna heeft onze wensen goed overgenomen op de website.

We zijn blij met haar advies om de naam van ons bedrijf en de prijzen eenvoudiger te maken. Daarom hebben we ervoor gekozen om niet drie, maar alle vier de huisjes met een buitenjacuzzi uit te rusten. Het logo is ook mooi geworden.

Als we haar bellen, neemt ze eigenlijk altijd wel op. Ze is dus goed bereikbaar. De website was volgens planning binnen enkele weken helemaal klaar. Kortom, wij zijn tevreden. Een aanrader voor alle recreatiebedrijven die meer gasten willen ontvangen! 

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Johanna Oosterbaan


  Johanna ondersteunt eigenaren van campings, vakantieparken, B&B, hotels en vakantiewoningen bij het ontvangen van meer gasten via het internet. Zij is zelf eigenaar van een kleine, goedlopende camping. Ook is zij spreker, marketingstrateeg, communicatiewetenschapper en grondlegger van de Gouden Website Methode.

  Gratis proefmodule voor campingeigenaren

  Ontvang meer boekingen door een perfect boekingsformulier op je website.
  Waar let je op als je een boekingssysteem uitkiest? Handige checklists die je praktisch in kunt zetten bij het perfectioneren van je boekingsformulier.

  >