Hoeveel kost afvalverwerking?

De kosten hiervoor zijn heel verschillend per gemeente en per land. Informeer hiervoor bij je gemeente. Laat je gasten zelf alles scheiden. Zeker in de zomer is het nodig om dit goed bij te houden i.v.m. nare luchtjes en ongedierte.

Hoe voorkom je stank en ongedierte bij je afval?

Zoek zorgvuldig een plek voor het afval, niet te dicht bij de kampeerplaatsen, maar goed te bereiken door de vuilniswagen.
Neem containers die goed sluiten en laat ze tijdig legen, dat geef minder overlast van stank en ongedierte.

Tip van Danielle, campingeigenaar: Wij hebben een laurierhaag om de afvalbakken gezet, dan is het containerpark niet zo zichtbaar. Bovendien is laurier brandvertragend.

In dit artikel hebben we een aantal vragen op een rij gezet en geven we je een tip voor een goede adviseur.

Afval makelaar - advies over afval voor campingeigenaren

over de auteur

Johanna Oosterbaan

Johanna ondersteunt eigenaren van campings, vakantieparken, B&B, hotels en vakantiewoningen bij het ontvangen van meer gasten via het internet. Zij is zelf eigenaar van een kleine, goedlopende camping. Ook is zij spreker, marketingstrateeg, communicatiewetenschapper en grondlegger van de Gouden Website Methode.

  • Ik heb een plek op camping De Zeerover in Harlingen. Deze plek 201 op veld 2 is pakweg 5 meter van een mechanische afvalcontainer. Kan/mag dat? Zijn er voorschriften hiervoor?
    Vriendelijke groet,
    Roel Steenbergen

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Meer lezen? Check deze artikelen

    >