Speciale aanbieding trainingsprogramma CampingBeleving

Tot en met 23 september bieden wij onze training met korting aan. De training is voor alle eigenaren die meer gasten willen verwelkomen, meer vrije tijd en plezier in het ondernemen willen ervaren en/of meer winst willen realiseren.

Inhoud aanbieding
werkboek
  • 6 maanden toegang tot een professionele online trainingsomgeving met 10 uitgebreide modules en een complete kennisbank
  • 1 op 1 (online) gesprek met CampingBeleving over je bedrijf, je website en marketing
  • Toegang tot een groep met campingeigenaren die ook dit programma volgen en 6 keer een groepsmeeting (inclusief opname als je er een keer niet bij kunt zijn)
  • Een mooi en persoonlijk handboek / werkboek voor eigenaren thuisgestuurd
Praktisch

We starten vanaf 1 oktober. Bij inschrijving krijg je op 1 oktober toegang tot het programma en de besloten groep. In de week van 26 september nemen we contact met je op om het 1 op 1 gesprek in te plannen en sturen we je het werkboek op.

Bij inschrijving tot en met 23 september is de investering: 600 550 excl. BTW

Inschrijving

Let op: er is plaats voor maximaal 10 eigenaren, er zijn nu nog 3 plaatsen vrij.

Schrijf je hieronder in.

Wij werkten samen met o.a.:

Mijn doel bij de deelname van het programma was (naast meer boekingen): meer zelfvertrouwen krijgen bij het runnen van de camping. Ik was eigenlijk nog niet zo thuis in het vak van campingeigenaar, terwijl ik ook personeel moet aansturen. Ik heb er ontzettend veel van opgestoken! De gesprekken met Kelly en Johanna zorgden ervoor dat ik wist waar ik de focus op kon leggen. Ook heb ik de enorme kennisbank doorgespit en ontzettend veel notities gemaakt. Ik heb het meest geleerd van de module over hoe je kunt aansluiten bij je gasten, zodat ze je ambassadeurs worden. Kelly en Johanna, ga vooral zo door!

jolanda, campland arcen

Ik ben echt een buitenmens, dus soms vind ik het lastig om veel achter de computer te zitten. Maar ik weet dat het heel belangrijk is om genoeg van de marketing te weten. De cursus is heel leuk en ontzettend goed opgezet. Het liefst had ik alles in 1 x toegepast, maar dat lukt niet qua tijd. Gelukkig heb ik nog veel tijd om de cursus verder door te nemen, op mijn eigen tijd. Kelly en Johanna hebben mij geholpen om daarin prioriteiten te  stellen, dat ik eruit pik wat op dit moment het beste bij mij past. We maakten een digitale film voor een beurs, en hiervoor kon ik de pitch die ik maakte in de cursus goed gebruiken.

grietea, camping de stille verkwikking

Meld je aan voor de training

Eerst nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Dit jaar neem ik een camping in Spanje over, dus het was voor mij het perfecte moment om in deze cursus te stappen. Ik heb toerisme gestudeerd en weet daardoor aardig wat over marketing etc., maar dit programma heeft me nog veel meer opgeleverd. Door de diepgaande vragen ging ik anders kijken naar dingen waar ik eerder alleen oppervlakkig over had nagedacht. Ook hielp de structuur van de gesprekken en de lessen me om snel tot bruikbare resultaten te komen, zoals het over ons verhaal. Over het runnen van een camping is erg weinig informatie te vinden. Doordat Kelly en Johanna de juiste vragen stellen, ga je echt verder nadenken. Mijn grootste inzicht: het is echt nodig om te kijken wie je perfecte gast is en dat je daar alles op aan moet passen. Vaak denken we dat onze dienstverlening voor iedereen zou moeten zijn, maar het hoeft niet altijd zo algemeen. Het is veel beter om je op een specifieke doelgroep te richten en dit dan logisch in je marketing meenemen, zodat je wel je grenzen stelt, maar je nog steeds heel gastvrij bent.

Lisanne - cursus voor campingeigenaren

Wat leuk is om te vertellen: ik had mijn doel voor social media gesteld op 2500 volgers, maar tijdens de cursus heb ik er al 500 bijgekregen! Tijdens de cursus heb ik het doel dus nog naar boven bijgesteld.
Mijn feedback voor Kelly en Johanna is: voeg nog een overzicht toe van alle platforms waar je je kan aansluiten als camping + een overzicht van de kosten. Dat gaan ze doen. Verder staan er al superveel voorbeelden in de training, maar je kunt er nooit genoeg van krijgen. Hier gaan ze ook voor zorgen. Dus: ik ben superblij dat ik aan het programma heb meegedaan!

Ik ga vol vertrouwen het seizoen 2022 in!

Wat zeggen anderen over onze samenwerking?

Praktische online marketing 

Knap gedaan. Praktische algemene online marketing, vertaald naar de huidige werkelijkheid.

Cor

Campingeigenaar in Frankrijk

"

Super professioneel

Dank voor de verhelderende webinar. Jullie zijn super professioneel en ik ga jullie zeker bij mijn netwerk aanbevelen!

Joris Houtman

DIRECTOR NBSO LYON / NL PAYS-BAS

"

Leuke ideeën opgedaan

Hartstikke bedankt! Het was super interessant en leuke ideeën opgedaan. Ook dankzij de andere deelnemers. Bedankt.

Linda

Campingeigenaar in België

"

Johanna gaf een lezing over recreatiemarketing en de inhoud daarvan sprak ons aan. Ze heeft ons geholpen met de strategie, teksten en de website en de boekingen stromen nu binnen!

Herbert

"

De samenwerking begint nu echt zijn vruchten af te werpen. We hebben nog niet eerder gehad dat alle 132 plaatsen bezet waren en dat is nu wel het geval. Inmiddels hebben we in 1 jaar 35% meer boekingen ontvangen!

John

"

Johanna heeft een mooie en creatieve oplossing geworden voor de vele pagina’s en informatie op onze website. Iedereen kan nu de informatie vinden die bij hem past. Wij zijn heel tevreden! 

Monique

"
>